Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТДо оставката на Борисов това, което виждаме, е

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БНТДо оставката на Борисов това, което виждаме, е
Коментари Харесай

Мая Манолова: Всеки честен депутат незабавно да напусне парламента, за да няма торбалани с бюлетини посред нощ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

До оставката на Борисов това, което виждаме, е девизът на Народното събрание " Съединението прави силата ", подсети от плащада тази заран Мая Манолова пред микрофона на Българска национална телевизия. 

" Хората няма да се приберат до оставката на Борисов. Проверяват всички. Това, което полицията и управлението на Министерство на вътрешните работи позволиха в кървавата сряда, не би трябвало да се позволява още веднъж. Всичко това се случи под благосклония взор на служителите на реда. Ние от " Изправи се. Бг " видяхме по какъв начин полицията не реагира към провокаторите, а когато си отидоха те, експанзията се насочи към мирни жители. Хора бяха ритани и бити. Бяхме през двете нощи в полицейските ръководства. Там беше бъдещето на България. А на тях им бяха повдигнати обвинявания. Това ще падне в съда, само че унижението и лютивия спрей няма да бъдат забравени.

Долу ръцете от изборния кодекс. Всеки почтен депутат неотложно да напусне Народното събрание, този привършен модел, и да не взе участие над похищението над честността на вота за машинното гласоподаване през днешния ден. Депутатите се пробват да си удължат престоя. Хората са наясно - не са нужни никакви промени в изборния кодекс, с цел да има машинно гласоподаване. ГЕРБ се пробват да извършат атентат върху честността на вота. Да удължат изборния ден до 48 часа, през нощта да се разнасят торбалани с чували, тъй че машините да не са нужни.... ", прикани Манолова от площада в столицата.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР